Εκ πρώτης όψης μοιάζει με bar ωστόσο αποτελεί τη διαμόρφωση  μιας κατοικίας απόλυτα εναρμονισμένης  με το φυσικό περιβάλλον και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Η art & Design Group πρότεινε μια σύγχρονη λύση ανάμεσα στους χώρους καθημερινής χρήσης που απαντά στη λειτουργικότητα, στην καλαισθησία και κυρίως στα όνειρα του ιδιοκτήτη.

Η πρόταση της ομάδας της art & Design Group για την διακόσμηση στηρίχτηκε στην κατασκευή ενός κεντρικού θέματος «το δέντρο της ζωής», το οποίο πλαισιώθηκε από κυκλικό μπαρ και σκαμπό για φιλικές συγκεντρώσεις. Επιλέξαμε τα έπιπλα να γίνουν ξύλινα από παλιά γαλλικά πατζούρια βαμμένα γκρενά με τεχνοτροπία φυσικής παλαίωσης και μπεζ καστόρι στα καθίσματα για να δώσουμε primitive style στη διακόσμηση.

Αρχικά τέθηκε από τον πελάτη η επιθυμία να μπορέσει να εκθέσει στον χώρο αυτό τις συλλογές του από δίσκους, τσιγάρα, αναμνηστικά και άλλα αντικείμενα των 60ς, οπότε σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε ειδικές ξύλινες προθήκες που καταλαμβάνουν τη δική τους περίοπτη θέση στο χώρο. Βιβλιοθήκες με σπάνιες συλλογές βιβλίων και δίσκους/cd μουσικής εντάχθηκαν στον χώρο αρμονικά χωρίς να περιορίσουν την άνεση.

Project: Διαμόρφωση καθιστικού
Location: Άγιος Στέφανος, Αττική, Ελλάδα
Area: 160μ2
Date: 2010
Scope: Σχεδιασμός, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, εικαστική σύνθεση, Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλου Κατασκευή δομικών στοιχείων, Μελέτη φωτισμού