Η ομάδας της art and design group για το σχεδιασμό της ανακαίνισης  του καταστήματος boutique γυναικείων ενδυμάτων πρωτοπορεί με μια ανοιχτή προσέγγιση στη διακόσμηση, που προσφέρει διαχρονική ατμόσφαιρα, καλαίσθητο στιλ με άπειρες κομψές και καλά σχεδιασμένες επιλογές. Το κατάστημα συνδυάζει  τη λειτουργικότητα με έντονη μοντερνιστική τάση.

Στο κατάστημα μόδας έχουν σχεδιαστεί  πάνελ τοίχου, συστήματα προβολής και κρέμασης,display stand και αξεσουάρ διακόσμησης που πλαισιώσουν τα Product display tables για την παρουσίαση των ρούχων  δημιουργώντας ένα δίκτυο διασταυρώσεων που επιτρέπει με άνεση την κίνηση των πελατών στο κατάστημα.

 

Οι επιτοίχιες κρεμάστρες ενδυμάτων είναι από χάλυβας σε γεωμετρικά σχήματα, περιβαλλοντικό MDF και φυσική ξυλεία, δημιουργώντας  τέλειο συνδυασμό ραφιών και εμπορευμάτων. Οι κρεμάστρες  και τα ράφια μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές  διαστάσεις με ευέλικτη τοποθέτηση

 

Τα  έπιπλα custom made σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους χώρους του καταστήματος, και  συνδυάζονται οπτικά με τα εμπορεύματα τονίζοντας την ποικιλία των ρούχων και των accessories

Τα αστικά υλικά όπως ο χάλυβας συνδυάζονται με ζεστά, φωτεινά ξύλινα  στοιχεία, δημιουργώντας μια αντίθεση που αναδεικνύει  τα χρώματα της σύγχρονης σειράς ενδυμάτων υποδημάτων και αξεσουάρ.

Καινοτόμα συστήματα ραφιών και σήμανσης καθιστούν δυνατή την παρουσίαση προϊόντων και εμπορικών σημάτων σε μεγάλη κλίμακα.

Το δάπεδο στην πλειονότητα του καταστήματος είναι γυαλισμένο σκυρόδεμα

Η χρωματική μελέτη για το πολυτελές κατάστημα ειδών ένδυσης, πέρασε  διακριτικά το γκρίζο χρώμα σε διαφορετικές υφές, είτε σε μεταλλικούς τοίχους, είτε σε wall rack και display ενώ αποχρώσεις του λευκού χάρισαν στο εσωτερικό του καταστήματος ένα σκηνικό αισθητικής ισορροπίας και άνεσης

Ο καλός φωτισμός αναδεικνύει την υφή και την απόχρωση κάθε αντικειμένου και ο φωτισμός έμφασης όπως οι προβολείς, τονίζει όλες τις πολυτελείς λεπτομέρειες στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Ο γενικός φωτισμός του καταστήματος με φωτιστικά led,  και στη reception τοποθετήθηκε ακρυλικό neon led λογότυπο.

 

Τα σημερινά καταστήματα λιανικής πώλησης διαθέτουν πολυτελείς εσωτερικούς χώρους όχι μόνο  για να κάνουν τις αγορές πιο ευχάριστες, αλλά  να εμπνεύσουν τη δική σας κομψή ανακαίνιση.