Η ομάδα της art and design group, υπογράφει την σχεδίαση για την ανακαίνιση του καταστήματος διατροφής & υπηρεσίας take away στην Αγία Παρασκευή. Ο σχεδιασμός αφορά συνολικά τα δομικά στοιχεία, τα έπιπλα, τα φωτιστικά  καθώς και το νέο λογότυπο της εταιρίας πάντα  σε στενή επαφή με τον πελάτη μας.

Ενσωματώσαμε εναλλακτικές τάσεις της καθημερινής ζωής δίνοντας στο κατάστημα easy market  μορφή που  απευθύνεται τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους τουρίστες με μια ελκυστική ποικιλία σνακ, ποτών καφέ και ειδών παντοπωλείου μέχρι αργά το βράδυ

Κατασκευάσαμε μια ανοιγόμενη τζαμαρία στην  ελεύθερη πλαϊνή πλευρά  του καταστήματος προσφέροντας στους πελάτες την δυνατότητα διπλής πρόσβασης. και άμεσης εξυπηρέτησης Ο χώρος μεγιστοποιείται  και δημιουργείται ένας δυναμικός τρόπος κίνησης  κατά μήκος του  καταστήματος ταυτόχρονα με την εξυπηρέτηση take away.

Η υλοποίηση της ανακαίνισης αντικατοπτρίζει την ισορροπία μεταξύ εμπορικής επιτυχίας και αυθεντικής βιωσιμότητας. χαρίζοντας στο κατάστημα τη  δική του μοναδική ταυτότητα

Για την κατασκευή του εσωτερικού χώρου επιλέξαμε  το  μασίφ ξύλο έλατου, που ενισχύει το φυσικό φως. Τα έπιπλα, το μπάρ, όπως και τα σταντ με τις μεταλλικές βάσεις  είναι σχεδιασμένα από την art and design group  και κατασκευάστηκαν ειδικά για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αιωρούμενα φυτά δημιουργούν ένα φυσικό περιβάλλον σε όλο τον χώρο του καταστήματος έχοντας σαν  ιδέα ‘τον αστικό κήπο’

Οι φωτεινές επιφάνειες και οι σχετικά χαμηλή οροφή απαιτούσαν ευαισθησία στο σχεδιασμό του φωτισμού . Από την άποψη της εσωτερικής διακόσμησης δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε  κάτι τόσο  όμορφο, όσο το σύμπλεγμα με τα ξύλινα φωτιστικά κοντά στο ταβάνι. –  ένα  υλικό που ξεχωρίζει για την έντονη  cozy ατμόσφαιρα.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του καταστήματος βασίστηκε σε ένα οικονομικά χαμηλό budget  ενώ η ποιότητα των κατασκευών είναι υψηλή έως την τελευταία λεπτομέρεια.