Το κατάστημα Tommy Gun ως παραδοσιακό vintage κουρείο “μόνο για άντρες” εμπνέει μια γλυκιά  νοσταλγία,  της εποχής των Gentlemen’s Clubs, της εποχής με τα εμβληματικά κουρεία για την ανδρική περιποίηση.

Ο χώρος του κουρείου είναι ανοιχτός και χωρίζεται σε τρεις ζώνες Τα υλικά και τα στοιχεία της διακόσμησης είναι  ασυνήθιστα, ενώ έμφαση δίνεται στην ομορφιά της μη επεξεργασμένης επιφάνειας, στη μεταλλική οροφή,  αλλά και στα πλακάκια δαπέδου  με υφή σκυροδέματος,

Η κεντρική περιοχή των πελατών από τις καρέκλες του κουρέματος, τους αναρτημένους καθρέφτες έως το σκοτεινό φωτισμό στους τοίχους είναι μια ατμοσφαιρική διάθεση που παραπέμπει στη εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Ο χώρος υποδοχής ενσωματώνει ένα εντυπωσιακό μπαρ χαρίζοντας  lounge στύλ για να  περιπλανηθεί ο πελάτης και να απολαύσει με φίλους και ξένους, ζεστό εσπρέσο ή κρύα μπύρα.

Η  Art and Design Group δημιούργησε μια  ατμόσφαιρα έτσι ώστε να κάνει το Tommy Gun ένα πραγματικά μοναδικό και φιλικό barber shop.

Ο σχεδιασμός του κουρείου έχει την τέλεια αρσενική πινελιά για να προσελκύσει  τους άντρες  συνδυάζοντας ιδανικά  την λειτουργία του με τον χώρο ψυχαγωγίας για τους  λάτρεις και  οπαδούς του μπιλιάρδου

Το  μικρό καθιστικό  και ο άνετος καναπές , εναρμονίζονται με  το στύλ του  κουρείου  και προσφέρουν άνεση και χαλάρωση Οι χρωματικοί συνδυασμοί του καταστήματος και η αντίθεση  σκούρου και  φωτεινού  προσθέτει βάθος, ακόμη και σε ένα  μικρό κατάστημα. δημιουργώντας  ζεστή αίσθηση στο κατάστημα

Συνδυασμός  μαύρου τούβλου στον τοίχο και μασίφ ξύλου στα έπιπλα, χαρίζει πολυτέλεια παράλληλα με μια  εκφραστική ατμόσφαιρα τέχνης σε συνδυασμό με την εκπληκτική  παράσταση στον τοίχο (wall art)

Η ζώνη με τους λουτήρες  στο πίσω μέρος.  κρυμμένη ακριβώς πίσω από τον κεντρικό χώρο. διατηρεί το κατάστημα οργανωμένο και καθαρό.

 

Are you looking for barbershop design and decoration ideas?

Then you’ve certainly landed it the right place.