Η μεγάλης κλίμακας ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ στο lobby στα δωμάτια /σουίτες και στους χώρους διασκέδασης του ξενοδοχείου, υποστηρίζει τη ταυτότητα του ξενοδοχείου και αποτυπώνει μια αρμονική και πολυτελή ατμόσφαιρα.Για την ανακαίνιση ακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο vintage/art deco style εσωτερικής διακόσμησης το οποίο υπαγορεύει σε μεγάλο βαθμό την συνολική εμφάνιση της εισόδου, του lobby και των δωματίων.

Η παρουσίαση και η επιλογή μοναδικών σχεδιαστικών στοιχείων από την art and design group στη δομή και στα έπιπλα είναι ζωτικής σημασίας, για την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων. Το λόμπι( lobby) του ξενοδοχείο ως ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων εντυπωσιάζει με το συνδυασμό του ύφους και των υλικών τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται. Η εντυπωσιακή κατασκευή των κλαδιών πίσω από τη reception και όλα τα μεταλλικά φινιρίσματα των επίπλων επιλέχθηκε με μπρούτζο και ορείχαλκο από τους σχεδιαστές της art and design group για να εξασφαλίσει τη σωστή ποσότητα λάμψης στο χώρο.

H ποικιλία των γεωμετρικών μορφών και σχημάτων που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση και στις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες προκαλεί την περιέργεια και την
επιθυμία να περιπλανηθείς κοιτάζοντας την εντυπωσιακή δημιουργία. Τα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου σχεδιάστηκαν με έπιπλα άνετα, αλλά και
πολυτελή. Aπορρίψαμε τα παλιά συνηθισμένα μοτίβα και εστιάσαμε περισσότερο σε υφές και σε φωτεινά χρώματα αφήνοντας στους επισκέπτες την ανάμνηση μιας ξεχωριστής διαμονής.

Οι υψηλές οροφές, ο φωτισμός και οι εντυπωσιακές κατασκευές σε art deco στυλ δίνουν σε αυτό το χώρο του ξενοδοχείο μοναδική γοητεία.
Χωροι /αναψυχής και ψυχαγωγίας Τα υλικά και η χρωματική παλέτα που επιλέχθηκαν από τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, της art and design group παρέχουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας σε κάθε χώρο ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου.
Στο πολυτελές lounge εγκαταστάθηκε το τραπέζι του μπιλιάρδου με φινίρισμα σε μαύρη ματ λάκα. Τα έπιπλα σε στύλ art deco συνδυάστηκαν αρμονικά με τις γήινες αποχρώσεις του ξύλου και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός δημιούργησε μια απαράμιλλη εσωτερική διακόσμηση.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για προβολές και μουσικές παραστάσεις Ο μοντέρνος σχεδιασμός αυτού του χώρου αναψυχής του ξενοδοχείου είναι ξεχωριστός λόγω της καινοτομίας που σχεδιάστηκε στην οροφή του. Οι οπτικές ινες δημιουργούν την αίσθηση του έναστρου ουρανού σε αρμονία με το αστικό περιβάλλον μετατρέποντας αυτό το ξενοδοχείο σε μια μοναδική εμπειρία.