Η ομάδα της Art and design group ανέλαβε τη μελέτη και  τον σχεδιασμό του εκθεσιακού περιπτέρου του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ

Συνδυάσαμε τις χρήσεις και λειτουργίες των υλικών, με οικολογικά στοιχεία που τα πλαισιώνουν. Μελετήσαμε τη σύνθεση όλων των επιμέρους τμημάτων του εκθεσιακού περιπτέρου, ώστε να αποτελέσουν μια αρμονική ενότητα.

Στο πλαίσιο της ανάλυσης του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού δημιουργήσαμε εικαστικά ένα τριώροφο σύμπλεγμα κατοικιών σύμφωνα με τις νέες. τάσεις της αρχιτεκτονικής Η μορφή του περιλαμβάνει όψεις, τοίχους, παράθυρα, μπαλκόνια, των οποίων τα ανοίγματα τονίζονται με φωτεινά πλαίσια LED.

Θέλοντας να τονίσουμε τη σχέση της φύσης στο αστικό τοπίο προσθέσαμε φυτά  τα οποία  συνδέονται άμεσα  με το μέλλον την πόλης, και την οικοδόμηση.

Στις γεωμετρικές αναλογίες  και χαράξεις της σκάλας εφαρμόζετε μια μεγάλη γκάμα  από τα ειδικά σκυροδέματα  ενώ για τον σχεδιασμό  των επίπλων συνδυάσαμε το τσιμέντο με μασίφ κορμό δένδρου, τονίζοντας τα οικολογικά υλικά.

Μπαρ πέντε μέτρων με backlight φωτισμό, και ολόγλυφο σκαλιστό εικαστικό σχέδιο με το brand name της εταιρίας στο μπροστινό μέρος ενώ στο επάνω μέρος σχεδιάσαμε τρεις τσιμεντένιες βρύσες DRAFT

Στόχος μας είναι η μορφή του χώρου  να αποτελεί το οπτικό ερέθισμα που θα δημιουργεί αισθητική εμπειρία και ενδιαφέρον στον επισκέπτη, χρησιμοποιώντας σχεδόν εξ ολοκλήρου τα υλικά της εταιρίας.