Στην παραλία της  Αγιας  Μαρίνας των Σπετσών δεσπόζει ένα πετρόκτιστο οίκημα, με καταπληκτική θέα που επιμερίζεται σε τρεις ορόφους. Η ομάδα της art and design group.ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εσωτερική διακόσμηση που έγινε με πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον και η γενική εικόνα του σπιτιού καταγράφει την καλαισθησία σε όλες του τις λειτουργικές μονάδες.

Τα παραδοσιακά εμφανή δομικά υλικά συνδυάζονται με τα πιο μοντέρνα και τα πιο πρωτοποριακά. Σχεδιάσαμε τη μασίφ ξύλινη κεντρική πόρτα στο παραδοσιακό στυλ των Σπετσιώτικων αρχοντικών και μαζί με το κομψό μοντέρνο έπιπλο με καθρέφτη στην είσοδο αποτέλεσαν το ζεστό καλωσόρισμα.

Κάθε όροφος έχει τις δικές του ζώνες δραστηριοτήτων, ενώ η διακόσμηση αποπνέει ζεστασιά και φιλόξενο κλίμα χωρίς να υπακούει σε ένα συγκεκριμένο στιλ,. Το μεγάλο παραδοσιακό τζάκι γίνεται το επίκεντρο της παρέας και γύρω του αναπτύσσεται το καθιστικό. Ο δερμάτινος καναπές  συμπληρώνεται από τις νεοκλασικές πολυθρόνες, ενώ ακριβώς δίπλα ένα ακόμη καθιστικό, πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες του χώρου. Η Ιδιαίτερη κατασκευή του coffee table και τα σκαμπό, εναρμονίζονται με το υπόλοιπο ύφος.

Η τραπεζαρία με τη στιβαρή κατασκευή τοποθετήθηκε πάνω στο ανισόπεδο δάπεδο και συνδυάστηκε με τις άνετες καρέκλες. Ο κεντρικός πολυέλαιος που έχει αναρτηθεί από τα ξύλινα δοκάρια της οροφής  όπως και τα περισσότερα φωτιστικά του σπιτιού αποτελεί μελέτη και κατασκευή της art and design group. Επίσης, επιμελήθηκε τις κρεβατοκάμαρες.

Σε πλήρη αρμονία με το χώρο σχεδιάσαμε το κιγκλίδωμα  του ημιώροφου και τις βιβλιοθήκες προσδίδοντας τους ένα ιδιαίτερο εικαστικό χαρακτήρα.

Project: Μονοκατοικία με θέα
Location: Σπέτσες, Ελλάδα
Area:  300τμ
Date:  2005
Scope: Σχεδιασμός, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, εικαστική σύνθεση, Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλου Κατασκευή δομικών στοιχείων, Μελέτη φωτισμού