Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη της εσωτερικής αρχιτεκτονικής, την κατασκευή, την τοποθέτηση, σε όλα τα στάδια μέχρι την τελική ολοκλήρωση του πρότζεκτ με ένα μοντέλο ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς όλη την διαχείριση του έργου σας. Από την αρχή μέχρι το τέλος συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε μοναδικές σχεδιαστικές λύσεις, και ένα ελκυστικό περιβάλλον. Καθ ‘όλη τη διαδικασία, ακολουθούμε την σωστή στρατηγική που επικεντρώνεται στην επιτυχή υλοποίηση των στόχων σας.

Δίνουμε έμφαση στην “καθημερινή πολυτέλεια” συμπεριλαμβανομένων του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος. Μπορείτε να βασιστείτε στην art and design group τόσο στη δημιουργική μας σκέψη όσο και στη σωστή διαχείριση του έργου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πρώτοι πελάτες μας εξακολουθούν να μας ακολουθούν μέχρι σήμερα.

Ανακαίνιση

 • Χώροι Εστίασης – Αναψυχής
 • Καταστήματος
 • Κατοικίας – AirBnB
 • Ξενοδοχείου
 • Γραφείου – Χώρου Εκπαίδευσης
 • πρόσοψης κτιρίου & εξωτερικού χώρου

Μελέτη-Σχεδιασμός

 • Μελέτη εσωτερικής αρχιτεκτονικής, διακόσμησης
 • Μελέτη τεχνικών χαρακτηριστικών
 • Επιχειρησιακός σχεδιασμός - Μελέτη της σχεδίασης του χώρου βάσει της ανθρώπινης κλίμακας (Εργονομία)
 • Μελέτη φωτισμού και Ήχου
 • Τρισδιάστατη φωτορελιστική απεικόνιση (3d Rendering)

Κατασκευή-Υλοποιήση

 • Οικονομοτεχνική μελέτη
 • Συντονισμός όλων των συνεργείων
 • Τοποθέτηση και ολοκλήρωση του έργου
 • Σχεδιασμός κατασκευή επίπλων
 • Κατασκευή φωτιστικών και διακοσμητικών στοιχείων

Γραφιστικο Σχεδιο- Graphic Design

 • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
 • Σχεδιασμός, οργάνωση και επιμέλειας εντύπου
reception1

ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙO - WAITING ROOMS

Δώστε στο χώρο της εργασίας σας ένα καινούργιο στυλ.
Η ομάδα της art and design group με μια νέα καινοτόμο ιδέα ή σκέψη σχεδιάζει την αρχιτεκτονική του χώρου και τη διακόσμηση και δημιουργεί συνθήκες που βοηθούν τους εργαζόμενους να λειτουργούν αρμονικά.
Η ανακαίνιση που εφαρμόζουμε στο χώρο εργασίας εγγυάται τέλεια λειτουργία και αισθητική. Για την επιτυχία της μελετάμε τις ιδιαιτερότητες του χώρου και σχεδιάζουμε ένα μοναδικό περιβάλλον, που διευκολύνει την διαπροσωπική επαφή και την κίνηση στο χώρο.
Επιλέγουμε για τη διακόσμηση τα κατάλληλα έπιπλα, εικαστικά(art items) αντικείμενα τέχνης και μελετάμε τη σωστή χρήση του φωτισμού που θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός στον εργασιακό χώρο.
Ακούμε προσεκτικά το αντικείμενο της εργασίας σας και τις δραστηριότητες σας (Φυσικές- διανοητικές) και η εμπειρία μας θα μετατρέψει την επένδυση σας σε μια προσωπική επιτυχία.
Ο τελικός στόχος της ανακαίνισης είναι να επιτύχει την καλύτερη απόδοση στην εργασία και οι πελάτες σας να αισθάνονται άνετα και φιλικά.

ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ (CAFÉ- RESTAURANT- BEER BAR - PUB - WINE BAR -COCTAIL BAR - BRASSERIE- BISTRO)

H Art and Design διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία και επιστημονική γνώση στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση των χώρων μαζικής εστίασης. Κύριο μέλημα μας αποτελεί η διαμόρφωση ενός ελκυστικού, φιλόξενου και ευχάριστου περιβάλλοντος που προκαλεί ψυχική ευεξία στους πελάτες. Μπυραρίες, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, μικρογεύματα, ψητοπωλεία, φούρνοι, ζαχαροπλαστεία κατασκευάζονται και ανακαινίζονται έτσι ώστε να αναδεικνύεται η γαστρονομία και τα ποιοτικά προϊόντα διατροφής.
Καινοτόμες ιδέες, πρωτοποριακά υλικά και σύγχρονες κατασκευές συνδυάζονται  με τις απαιτήσεις σας. Με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται και προβάλλεται η σκηνικότητα του χώρου του και τα προϊόντα με μοναδικό τρόπο.

Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη και τον συντονισμό όλων των μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και οικοδομικών εργασιών.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Κατά  την ανακαίνιση ενός  καταστήματος κύριος στόχος μας είναι η ανάδειξη του brand name και η προώθηση των υπηρεσιών  ή των προϊόντων της επιχείρησης σας.

Η προσέλκυση των καταναλωτών ως αποτέλεσμα της εσωτερικής αρχιτεκτονικής επιτυγχάνεται από την  ικανότητα της πρακτικής εφαρμογής των καινοτόμων ιδεών και των γνώσεων στο σχεδιασμό και την έξυπνη χρήση (ή επιλογής) των υλικών.

Έπιπλα, σταντ προώθησης, πρακτικά χρηστικά αντικείμενα, φωτιστικά σώματα, διακοσμητικές κατασκευές, εικαστικές συνθέσεις είναι ορισμένα από την ποικιλία όσον σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε στις εγκαταστάσεις μας ειδικά για εσάς.

Η συμβολή  έμπειρων σχεδιαστών και μηχανικών υποστηρίζεται από τη δημιουργική, στρατηγική σκέψη και εγγυάται μέγιστη ποιότητα,  αξιοπιστία και  ευελιξία στην κατασκευή όλων όσων σας έχουμε ήδη παρουσιάσει στο τρισδιάστατο φωτορεαλιστικό.

Σημαντικό μέλημα μας η εφαρμογή των κανόνων και κανονισμών ασφαλείας για  την αυτόνομη, ισότιμη και ασφαλή διακίνηση και χρήση των χώρων από όλους τους χρήστες

Ακόμη είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε θέματα βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Βασικός στόχος της Art and Design Group  επιτυγχάνει κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό γραφείων και εκπαιδευτικών χώρων τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και εργονομία του χώρου και τη σωστή αξιοποίηση του.

Δίνουμε προσοχή στο αντικείμενο της εργασίας σας, στις δραστηριότητες σας και μετατρέπουμε την επένδυση σας σε προσωπική επιτυχία.

Μελετάμε τις ιδιαιτερότητες του χώρου και σχεδιάζουμε ένα μοναδικό περιβάλλον που διευκολύνει την διαπροσωπική επαφή και την κίνηση στο χώρο.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν κατάλληλες συνθήκες περιβάλλοντος για τους εργαζόμενους προκειμένου να αυξηθεί η διάθεση, συνεπώς και  η απόδοση τους και γενικότερα η παραγωγικότητα.
Οι πελάτες αντιλαμβάνονται το ευχάριστο αυτό περιβάλλον και ταυτόχρονα εντυπωσιάζονται από την διακόσμηση του χώρου και τον φωτισμό.

Επιλέγουμε και κατασκευάζουμε τα κατάλληλα έπιπλα, εικαστικές συνθέσεις, φωτιστικά σώματα στους χώρους εργασίας, αποθήκευσης και υποδοχής πελατών.
Φροντίζουμε να παρέχεται η δυνατότητα εναλλαγής του χώρου με σύντομες και εύκολες αλλαγές που είναι ζωτικής σημασίας μετά από μερικά χρόνια λειτουργίας του γραφείου.
Η ανακαίνιση εκσυγχρονίζει την επιχείρηση και ανανεώνει την αισθητική του χώρου σας.

 • ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Κατασκευάζουμε έπιπλα μοναδικά για κάθε χώρο και διακοσμούμε με ξεχωριστές δημιουργίες το σπίτι σας.Στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας πέρα από την εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον και τον άνθρωπο, πέρα από την εργονομία και την καλαισθησία, περιλαμβάνονται οι δικές σας απαιτήσεις  και προτεραιότητες.

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ- ΚΟΥΖΙΝΑ – ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ – ΚΗΠΟΣ

Το  καθιστικό, η τραπεζαρια, το υπνοδωμάτιο, το λουτρό,  η κουζίνα, ο κήπος και κάθε άλλος χώρος του σπιτιου συνυφαινονται μεταξύ τους με φαντασια και δημιουργικότητα. Η αρχιτεκτονική κάθε χώρου λαμβάνει πνοή από έξω προς τα μέσα οπότε όσο νωρίτερα αναλάβουμε τον χώρο τόσο πιο ορθοτερη λειτουγική και καλαισθητη σχεδιαστική λύση θα επιτυχουμε.

Ο σχεδιασμός κάθε νέου ιδιωτικού χώρου ή της ανακαίνησης του από την Art & Design Group ξεκινάει από την μελέτη του χαρακτήρα των ανθρώπων που θα βιώνουν αυτο το περιβάλλον καθημερινά. Δημιουργούμε το προφιλ χρηστών, καταγράφουμε κάθε τους αναγκη για να δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα κάνει τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Σε επόμενο στάδιο αναζητούμε τον κύριο σχεδιαστικό στόχο, δηλαδή τι θέλουμε να επιτύχουμε και ποιά θετουμε ώς κριτήρια της επιτυχία.Επιλέγουμε κάθε φορά το ξεχωριστικό σχεδιαστικό ύφος, προετοιάζουμε ανάλογα την πρόταση μας (σε τρισδιαστατη ψηφιακή απεικόνηση) με το ύφος, χρώματα, υλικά και μορφές. Ταυτόχρονα κατα την ανακαίνιση  συνδυάζουμε  με μοναδικό τρόπο σύγχρονα έπιπλα και τα διακοσμητικά στοιχεία.Δημιουργούμε τις παραστάσεις της καθημερινότητας σας, διευκολύνουμε κάθε δραστηριοτητα, προλαβαίνουμε τυχών  κατασκευαστικές αστοχίες, συνθέτουμε κάθε στοιχείο με οικολογικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Συνδιάζουμε τις γνώσεις σχεδιασμού, εργονομίας, οικοδομικής, χρωμάτων και φωτισμού προκειμένου να επιτύχουμε  με το μικρότερο δυνατό κόστος την υψηλότερη ποιότητα.

Καθιστικό-Γραφείο
7

Κατά τον σχεδιασμό μιας ξενοδοχειακής μονάδας επιδιώκουμε καινοτόμες λύσεις που απαιτούν τα δεδομένα της εποχής και ο τουρισμός. Πιο συγκεκριμένα στοχεύουμε στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου χώρου αναψυχής, με μοντέρνες ιδέες που ταυτόχρονα με την φιλοξενία προσφέρουν νέες εμπειρίες στον επισκέπτη. Κύριος στόχος της ανακαίνισης είναι να παραμείνει χαμηλά το κόστος την κατασκευή, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα να είναι υψηλότερο των προσδοκιών. Η μελέτη αποτυπώνεται και παρουσιάζεται εκτενώς στο τρισδιάστατο φωτορεαλιστικό. Η συνδυασμένη ομαδική εργασία άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών εγγυάται τη μέγιστη ποιότητα, αξιοπιστία και ευελιξία στην υλοποίηση του έργου.

Με την εμπεριστατωμένη μελέτη εξασφαλίζουμε την βιωσιμότητα και διαχρονικότητα.

more..

 • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
 • Σχεδιασμός, οργάνωση και επιμέλειας εντύπου

1. Είσοδος -Reception
2. Χώρος Αναμονής και Υποδοχής (lobby)
3. Bar
4. Εστιατόριο – χώρος πρωινού
5. Roof Garden
6. Τυπικό δωμάτιο ύπνου , (JUNIOR) SUITE

Προκειμένου να προωθήσουμε σταθερά στο προσκήνιο την εταιρία σας ή τα προϊόντα σας καλύπτουμε όλο το φάσμα της εκθεσιακής σας παρουσίας, θέτοντας ταυτόχρονα νέα πρότυπα, μέσω τη διαδραστικότητας. Πρόκληση αποτελεί για μας όχι μόνο η προσέλκυση της προσοχής των επισκεπτών, αλλά η δημιουργία μιας εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής εμπειρίας.

trade show booth - spectacular - exhibition booth

Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και εξοπλισμού στον τομέα των εμπορικών εκθέσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων επιτυγχάνουμε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία σας. Είτε με custom είτε με ενοικιαζόμενο εξοπλισμό καλύπτουμε κάθε εκθεσιακό περίπτερο (display, pop up, ειδικές κατασκευές, σταντ προβολής και προώθησης προϊόντων και κατασκευή φωτιστικών σωμάτων)

RENDER3
023
 • Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλων και φωτισμού

Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλων

Η Art & Design Group εξειδικεύεται και διακρίνεται στον τομέα του σχεδιασμού επίπλου. Διαθέτουμε την ικανότητα να κατασκευάζουμε οι ίδιοι τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης και κάθε στοιχείο επίπλωσης ύστερα από την κατανόηση του ρόλου του και το συνολικό αποτέλεσμα της επίπλωσης μέσα στο χώρο.
Η ενδελεχής μελέτη της κατασκευής του κινητού ή σταθερού επίπλου διαθέτει πολλές παραμέτρους, όπως ανάλυση των μηχανικών, φυσικών και χημικών ιδιοτήτων των υλικών (όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, ύφασμα, χαρτί, γυαλί). Επιπλέον, η ομάδα των μηχανικών μας εξετάζει με ακρίβεια τα συνδετικά στοιχεία και τους μηχανισμούς στήριξης, ενώ το σχεδιαστικό τμήμα υποστηρίζει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του επίπλου, με ειδικά προγράμματα Η/Υ. Καθίσματα, τραπέζια, πάγκοι εξυπηρέτησης, reception, bar, κρεβάτια είναι ορισμένα μόνο παραδείγματα από την γκάμα των προϊόντων που δημιουργούμε και κατασκευάζουμε.

Μελέτη φωτισμού & σχεδιασμός φωτιστικών σωμάτων

Η Art & Design Group αναλαμβάνει ολοκληρωμένες μελέτες φωτισμού, τον σχεδιασμό και την κατασκευή φωτιστικών σωμάτων.

Σημαντική μελέτη σε όλες τις εφαρμογές (κατοικίες, καταστήματα, βιτρίνα, χώρους ψυχαγωγίας) αποτελεί ο φυσικός φωτισμός, η διάχυση του μέσα στα κτίρια και η απόδοση των χρωματισμών και της υφής των εσωτερικών επιφανειών. Μέσω υπολογιστικών μεθόδων ελέγχουμε την ένταση του φυσικού ή τεχνητού φωτισμού στον εσωτερικό χώρο.

Συντάσσουμε φωτοτεχνικές μελέτες εσωτερικών χώρων είτε του φωτισμού πάνω σε αντικείμενα. Ανάλογα µε τη χρήση, τη μορφή, τη λειτουργία, τα υλικά, βασιζόμενοι στις βασικές αρχές φωτισμού επιλέγουμε τον τύπο φωτισμού και τα φωτιστικά σώματα και λαμπτήρες. Η διαφορετικότητα του τρόπου εκπομπής του φωτός από το εκάστοτε φωτιστικό σώμα (οπτικό εφέ) δημιουργεί και προτείνει διαφορετικούς τρόπους αντίληψης του χώρου και φιλοσοφίας φωτισμού. Είτε επιθυμούμε ατμοσφαιρικό, έμμεσο, άμεσο, διαθλασμένο είτε σήμανσης-περιστασιακό φωτισμό -σε εσωτερικό ή εξωτερικό/υπαίθριο χώρο- η γνώση που διαθέτουμε των δυνατοτήτων και ιδιοτήτων των λαμπτήρων και των φωτιστικών σωμάτων μας επιτρέπει να δημιουργούμε τη κατάλληλη φωτιστική επέμβαση.

no2

Ανακαίνιση σπιτιού – ανακαίνιση καταστημάτων – Μοντέρνα εκθεσιακά περίπτερα με την υπογραφή της Art and design group.