Κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του καταστήματος λιανικής πώλησης παιδικών ρούχων το Baby Fair θελήσαμε να δημιουργεί το αίσθημα χαράς σε παιδιά και ενήλικες.
Για την ανακαίνιση του καταστήματος -μόλις 40τμ συνολικής επιφάνειας- η ομάδα της Art and Design Group παρουσίασε ένα προσεχτικά μελετημένο σχέδιο. Στοχεύσαμε ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος να αποτελεί ένα φιλικό περιβάλλον για το παιδί και να διαθέτει εργονομία προκειμένου να εξυπηρετεί την πώληση των προϊόντων.
Χρησιμοποιώντας modular έπιπλα παρέχεται  η δυνατότητα αλλαγής  της σύνθεσης του καταστήματος ανά πάσα στιγμή, αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τον περιορισμένο χώρο για την αποθήκευση και για την έκθεση των ειδών ένδυσης.
Επιλέξαμε φωτεινά χρώματα της γαλλικής εξοχής για την ξύλινη πόρτα της εισόδου, συνδυάζοντας για το εσωτερικό ξύλινα έπιπλα  και ράφια με μεταλλικά στάντ πώλησης  και προβολής των πολύχρωμων παιδικών ρούχων
Τα έπιπλα εξυπηρέτησης και η reception σχεδιάστηκαν σε shubby shic στυλ και η κατασκευή τους έγινε από ξύλινα κομμάτια  παλαιών επίπλων σε χρώματα μπλε του ουρανού, και αποχρώσεις του μπεζ. Η τελική διακόσμηση στις επιφάνειες των επίπλων έγινε με ζωγραφική πριν το φινίρισμα με οικολογικό λούστρο.  Στο βάθος τα δοκιμαστήρια  ακολουθούν εξίσου τη λογική του shubby shic στυλ.  Τα φωτιστικά που  κατασκευάσαμε με την επιλογή κατάλληλων λαμπτήρων έκαναν τον χώρο ζεστό  και φωτεινό.
Η πρόσοψη και ο τοίχος της βιτρίνας επενδύθηκαν με καθαρό άσπρο διακοσμητικό  τουβλάκι ενώ οι βιτρίνες που σχεδιάστηκαν δεξιά και αριστερά από την είσοδο προβάλουν τα παιδικά ρούχα και το εμπορικό σήμα .
Το vintage ύφος της διακόσμησης χαρακτήρισε το κατάστημα άνετο και φιλόξενο που δεν θα παραλείψει να εκπλήξει τους γονείς και τα παιδιά.

Project:  Παιδικό κατάστημα ρούχων
Location:  Φάληρο, Αττική, Ελλάδα
Area: 40τμ
Date: 1997
Scope: Ανακαίνιση,  Σχεδιασμός και Κατασκευή εξοπλισμού, Διαμόρφωση βιτρίνας. Εσωτερική  Διακόσμηση, Μελέτη φωτισμού.