Η αρχιτεκτονική διαρρύθμιση και η διακόσμηση του σπιτιού του 6ου όροφο από την  Art and Design Group προτρέπει την υλοποίηση των ονείρων ενός νέου ζευγαριού. Με την προοπτική δημιουργίας οικογένειας ο χώρος καλείται να στεγάσει το παρελθόν τους αλλά και να καλύψει τις λειτουργικές καθημερινές ανάγκες τους. Το παιχνίδι του χρόνου της ζωής δύο ανθρώπων συνθέτεται και περικλείεται στις καμπύλες μορφές των χειροποίητων επίπλων, στα ζεστά υλικά, την αντίθεση των ζωηρών χρωμάτων στο παιχνίδι φωτός -σκιάς του κάθε χώρου.

Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα της Αθήνας από κάθε κατεύθυνση. Ο ενιαίος χώρος κουζίνας- τραπεζαρίας-καθιστικού με εντυπωσιακή θέα πλημμυρισμένος από φυσικό φως καλύπτει 60τμ  ενώ τρία υπνοδωμάτια, Playroom, βεστιάριο, λουτρό WC, καλύπτουν τα 120τμ. Οι χειροποίητοι πουπουλένιοι καναπέδες συμπληρώνουν την άνεση και την πολυτέλεια. Σχεδιάσαμε το τζάκι προσθέτοντας  χαλύβδινο διαμορφωμένο πάνελ με κρυφό φωτισμό που εκπέμπει θαλπωρή χειμώνα- καλοκαίρι. Χρησιμοποιήθηκαν έντονα χρώματα στους τοίχους  όπως το πράσινο και το βερικοκί ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία κινούνται σε γήινους τόνους. Η υλοποίηση του σχεδιασμού της κουζίνας δημιούργησε ένα χώρο ευρύχωρο, εργονομικό  και με ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Η λειτουργία της περιστρέφεται γύρω από το kitchen island έχοντας οπτική επικοινωνία με την τραπεζαρία ,το καθιστικό και το bar.

Η Ανακατασκευή παλαιών εξαρτημάτων αεροπλάνων αποτέλεσε την έμπνευση για την κατασκευή του φωτιστικού της κρεβατοκάμαρας και του bar. Έργα ζωγραφικής συμπληρώνουν την διακόσμηση του σπιτιού και συνθέτουν μαζί με τα μοναδικά έπιπλα ένα κομψό αποτέλεσμα.

Project: Διαμέρισμα 6ου ορόφου
Location: Αιγάλεω, Δυτική Αττική, Ελλάδα
Area: 180 m2
Date:  2014
Scope: Σχεδιασμός, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, εικαστική σύνθεση, Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλου Κατασκευή δομικών στοιχείων, Μελέτη φωτισμού