Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του χώρου σας  με πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια, δημιουργώντας ένα ελκυστικό περιβάλλον. Η Art&Design Group εγγυάται αποδοτική και προσιτή ανακαίνιση χωρίς να απλοποιεί την κατασκευή. Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αποτελούν τη δική σας εγγύηση για τη σωστή και αποτελεσματική ανακαίνιση του χώρου σας.
Η δουλειά μας είναι η εγγύηση μιας επιτυχημένης ανακαίνισης.

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥBOUTIQUE

HOTEL-SPA

Κύριος στόχος της ανακαίνισης είναι να παραμείνει χαμηλά το κόστος της κατασκευής, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα να είναι υψηλότερο των προσδοκιών σας. Η μελέτη αποτυπώνεται και παρουσιάζεται εκτενώς στο τρισδιάστατο φωτορεαλιστικό. Η συνδυασμένη ομαδική εργασία άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών εγγυάται τη μέγιστη ποιότητα, αξιοπιστία και ευελιξία στην υλοποίηση του έργου. Αναλαμβάνουμε ολους του κύριου χώρους του ξενοδοχείου είσοδος, -Reception, χώρος αναμονής και Υποδοχής (lobby)- Bar-Εστιατόριο,  χώρος πρωινού, Roof Garden,  Τυπικό δωμάτιο ύπνου,  SUITE

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

BEER HOUSE-CAFE-RESTAURANT

EXPERTS

H Art and Design διαθέτει μεγάλη εργασιακή εμπειρία και επιστημονική γνώση στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση των χώρων μαζικής εστίασης. Kαινοτόμες ιδέες, πρωτοποριακά υλικά και σύγχρονες κατασκευές συνδυάζονται  με τις απαιτήσεις σας. Με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται και προβάλλεται η σκηνικότητα του χώρου  και τα προϊόντα με μοναδικό τρόπο. Μπυραρίες, καφετέριες, μπαρ, bistro, wine bar, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία, σχεδιάζονται και ανακαινίζονται έτσι ώστε να αναδεικνύεται η γαστρονομία και τα ποιοτικά προϊόντα διατροφής.
Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη και τον συντονισμό όλων των μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και οικοδομικών εργασιών.
P1050693_tn
modern home

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-ΕΞΟΧΙΚΟ

Οι καλύτερες ιδέες προέρχονται από την ισορροπία της μοναδικής σχεδίασης και της ικανότητάς της Art & design group να δημιουργεί ένα προσαρμοσμένο χώρο που να ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Αναλαμβάνουμε ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού παρέχοντας εγγύηση για το ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.
Εξετάζουμε το χώρο σας αξιολογώντας τους περιορισμούς και τις δυνατότητες του. Συνδυάζουμε / κατανοούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ώστε να δημιουργήσουμε ιδέες για τον χώρο σας που ίσως δεν έχετε προβλέψει.
Ο σχεδιασμός για όλους τους χώρους του σπιτιού (καθιστικό, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο,  λουτρό,  κουζίνα,)  γίνεται σε τρισδιάστατη ψηφιακή απεικόνιση, διατηρεί ατμόσφαιρα καθημερινής πολυτέλειας και αρχιτεκτονικής αισθητικής.
 • Παρουσίαση σχεδίων µε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αναδεικνύουν τον χώρο, όπως πατώµατα, φωτισµό, λεπτομέρειες, υλικά, φινίρισµα, χωροταξική ανάλυση, έπιπλα  στον  χώρο  και εξοπλισµός.
 • Συνδυάζουμε τις γνώσεις σχεδιασμού, εργονομίας, χρωμάτων και φωτισμού προκειμένου να επιτύχουμε το μικρότερο δυνατό κόστος την υψηλότερη ποιότητα λαμβάνοντας υπόψη μας τον προϋπολογισμό ώστε να μην υπερβεί τις απαιτήσεις του.
 • Κατασκευάζουμε έπιπλα μοναδικά για εσάς και χειροποίητα φωτιστικά καλαίσθητα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες.
 • Παρέχουμε το σχεδιασμό, τη μελέτη, την έρευνα και αξιολόγηση υλικών, τον οικονομικό έλεγχο και την παρακολούθηση του έργου ως το τελικό στάδιο.
 • Προσφέρουμε σε όλους τούς πελάτες, ανεξαιρέτως, πακέτο υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνει αρκετές έξτρα υπηρεσίες που δεν χρεώνονται. Στην προσφορά περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται από την έκδοση οικοδομικής άδειας έως τη διεκπεραίωση με τις δημόσιες και κρατικές υπηρεσίες.

  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΓΡΑΦΕΙΩΝ  

Δώστε στο χώρο της εργασίας σας ένα καινούργιο στυλ.. Η ανακαίνιση εκσυγχρονίζει την επιχείρηση και ανανεώνει την αισθητική του χώρου σας.
Βασικός στόχος της Art and Design Group  επιτυγχάνει κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό γραφείων και εκπαιδευτικών χώρων τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα και εργονομία του χώρου και τη σωστή αξιοποίηση του.
 • Ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας με ένα ραντεβού στον χώρο σας.
 • Μελετάμε και σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική του χώρου.
 • Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ειδικές κατασκευές
 • επιλέγουμε για τη διακόσμηση τα κατάλληλα έπιπλα και εξοπλισμό ειδικά διαμορφωμένο για τον χώρο σας.
 • μελετάμε τη σωστή χρήση του φωτισμού που θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός στον εργασιακό χώρο.
 • Αναλαμβάνουμε με δικά μας συνεργία την ανακαίνιση και τις επισκευές που θα χρειαστούν στα δομικά στοιχεία του χώρου.
 • δημιουργούμε συνθήκες που βοηθούν τους εργαζόμενους να λειτουργούν αρμονικά και ένα φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες σας με μελετημένη χρήση του χρώματος και των διακοσμητικών στοιχείων.
 • Σας παραδίδουμε τα σχέδια σε 3d φωτορεαλιστικό και την οικονομοτεχνική μελέτη για να είμαστε πάντα συνεπείς στα οικονομικά πλαίσια που συμφωνήσαμε.
  Φροντίζουμε να παρέχεται η δυνατότητα εναλλαγής του χώρου με σύντομες και εύκολες αλλαγές που είναι ζωτικής σημασίας μετά από μερικά χρόνια λειτουργίας του γραφείου.
a2
modern home

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

REFRESH YOUR KITCHEN

Αν η βασική δομή της κουζίνας σας ,είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της αντικαθιστώντας απλά  τα πορτάκια και τα χερούλια.
Στην περίπτωση που τα πορτάκια σας είναι παλαιού τύπου με εξωτερικούς μεντεσέδες ,  η επέβαση γίνεται στα υπάρχοντα  πορτάκια και κόστος 45 € το καθένα. Με την αντικατάσταση μόνο στα πορτάκια και στα χερούλια  το κόστος  γίνεται προσιτό ακόμα και σε διαμερίσματα που έχετε για ενοικίαση. Αν θέλετε να  γίνει το διαμέρισμα που έχετε προς ενοικίαση, πιο ελκυστικό, αλλά εξοικονομώντας χρήματα, αλλάζοντας τα πορτάκια έχετε μια ολοκαίνουρια κουζίνα.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Υπηρεσίες ανακαίνισης επιχειρήσεων | Ανακαίνιση Καταστημάτων