Η εταιρεία Art and Design group αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων με πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια, δημιουργώντας ένα ελκυστικό περιβάλλον για το χώρο σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας και οι ήδη ευχαριστημένοι και επιτυχημένοι πελάτες μας αποτελούν τη δική σας εγγύηση για τη σωστή και αποτελεσματική ανακαίνιση του καταστήματός σας.
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την ανακαίνιση του καταστήματός σας προσφέροντας οικονομικές λύσεις, πρωτότυπες ιδέες και σύγχρονα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στον κλάδο σας.

logotipo site

Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό χώρο εργασίας που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διακριθείτε επιτυχημένα σε ένα ανταγωνιστικό ομολογουμένως περιβάλλον.

Επικοινωνείστε με την Art and Design group και θα σας καθοδηγήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά ώστε να υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό τις ανάγκες της επιχείρησή σας.

Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε ένα (πριν και μετά) στην Ανακαίνιση καταστημάτων άλλα και κατοικιών όπου για να τα δείτε θα πρέπει να κάνετε στις πέντε πρώτες φωτογραφίες απλά ενα πάνω κάτω η αριστερά δεξιά με το ποντίκι σας έτσι ώστε το site να μπορέσει να σας δείξει πως ήταν πριν η κατασκευή και πως έγινε μετά τις μετατροπές και τις παρεμβάσεις της art and design group. θα χαρούμε πολύ να σάς ακούσουμε και τηλεφωνικά η να σας δούμε από κοντά για να σας δειγματίσουμε ακόμα περισσότερα έργα μας αλλά και να επεξεργαστούμε μαζί σας το project όπου έχετε στο μυαλό σας πως μπορεί να πάρει την καλύτερη μορφή η ακόμα και να γίνει κάτι ακόμα πιο εργονομικό σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και να είναι μέσα στην μόδα της εποχής όπου διανύουμε.

Follow navigation
Ανακαίνιση καταστημάτων
Click and drag navigation

Υπηρεσίες ανακαίνισης επιχειρήσεων