Μερικά λόγια για εμάς

Η Art and Design Group ως εταιρία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, διακόσμησης εσωτερικών χώρων, κατασκευής και σχεδιασμού επίπλου, ανακαίνισης καταστημάτων και σπιτιού τα τελευταία 20 χρόνια έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις εξυπηρετώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες να επιτύχουν τον στόχο τους.
Αποτελεί μια ομάδα από ταλαντούχους αρχιτέκτονες και διακοσμητές που σχεδιάζουν μοναδικές λύσεις με διαχρονικό χαρακτήρα για τον ιδιωτικό και δημόσιο χώρο, ενώ οι μηχανικοί μας με την τεχνογνωσία τους συντονίζουν την διαδικασία της in –house κατασκευής.
Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθ όλη τη διάρκεια του έργου από την αρχική ιδέα, την κατασκευή έως την ολοκλήρωση του.

more...

Διασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοση, την υψηλή ποιότητα και βιωσιμότητα, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στον προϋπολογισμό του κόστους.  Επιτυγχάνουμε  τη συνύπαρξη της  εργονομίας των χώρων, των πρακτικών αντικείμενων καθημερινής χρήσης και της τέχνης. Η καλαισθησία, η ανθρώπινη κλίμακα και οι κανόνες που διέπουν κάθε σύνθεση αποτελούν τα εργαλεία μας.
Το έργο μας αποτελεί δημιουργική έκφραση που θέτει ως επίκεντρο την φύση, και τον άνθρωπο και προκαλεί τις ανθρώπινες αισθήσεις. Ο συνδυασμός της δημιουργικότητας και της υπευθυνότητας είναι τα  χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν την μοναδικότητα της Αrt and Design Group.

Σεβόμαστε το περιβάλλον

Η art and design group επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντός. για να εξασφαλίσει την καλή ποιότητα της ζωής μας, για το σήμερα και για το μέλλον Αναγνωρίζουμε ότι η αειφόρος γνώση και πρακτική έχει μεγάλη αξία και ανοίγει νέες ευκαιρίες. Στοχεύουμε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι και να προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αντίκτυπο της δημιουργίας μας στο περιβάλλον.

more..

Δημιουργούμε νέα οικολογικά φιλικά προϊόντα διαλέγοντας ανακυκλώσιμα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.
Οι κατασκευές μας έχουν δυνατότητα αποσυναρμολόγησης ώστε τα υλικά να μπορούν να διαχωριστούν και επομένως να ανακυκλωθούν στο τέλος της ζωής τους. Επιλέγουμε Φινιρίσματα και χρώματα φυσικά και βερνίκια οικολογικά.

Εκτιμούμε τη μάθηση

Η art and design group στα πλαίσια της Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης δημιουργεί εργασιακές θέσεις που ενισχύουν την ανθρώπινη γνώση και εμπειρία.

Η Εταιρία μας έχει ήδη υποστηρίξει τις ευκαιρίες που προσφέρει για πρακτική άσκηση το Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ «ΑΤΛΑΣ», σε σπουδαστές/-στριες του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) της Αθήνας, της σχολής Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου.

more...

Επενδύουμε, λοιπόν, στη δομή και στο περιβάλλον της εκμάθησης μέσω της πρακτικής άσκησης για να συνεχίσει να εμπλουτίζεται η νέα γενιά καλλιτεχνών αλλά και η ίδια την εταιρεία μας..

Μέσω κάθε νέας συνεργασίας με νέους και νέες σπουδαστές στοχεύουμε να επιτύχουμε τη μεταφορά ιδεών και εμπειρίας, για ένα δημιουργικό μέλλον εξέλιξης και επιτυχίας. Η art and design group έχει δεσμευτεί να προάγει τον πολιτισμό. και την εξέλιξη και μεταδίδουμε την επιθυμία μας για έμπνευση, καινοτομία και προσωπική ανάπτυξη σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που προάγει το ταλέντο .

Οι αξίες μας

Η θεμελιώδης αρχή μας είναι η διαρκής επικοινωνία μαζί σας σε κάθε επίπεδο της συνεργασίας μας προκειμένου να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας και να σταθούμε αντάξια δίπλα σας σε κάθε νέα σας προσπάθεια.

Πάντα ανοιχτοί σε κάθε πρόκληση, ακούμε προσεχτικά τις απόψεις και τα σχόλια σας ώστε να πραγματοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας.
Συνεπώς, το όραμά σας, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία μας δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Συνεργασία

Η συνεργασία μας ξεκινάει με την ακρόαση και κατανόηση των επιθυμιών σας, τη μελέτη των αναγκών και την αμοιβαία εξεύρεση ικανοποιητικών λύσεων. Στην συνέχεια η ισορροπία και η σταθερότητα της συνεργασίας μας είναι η δύναμη που σφυρηλατεί μακροχρόνιους δεσμούς και δημιουργεί ευελιξία και ασφάλεια.

more...

Βασιζόμαστε σε δημιουργική και αποτελεσματική  επικοινωνία, ώστε να αναπτυχθούν  σχέσεις εξαιρετικά εποικοδομητικές.

Μαζί μπορούμε  να επιτύχουμε την ιδανικότερη σχέση κόστους- αποτελέσματος.

ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση καταστημάτων, art and design group

Ομαδικότητα

Η ομαδική εργασία στην adgroup αποτελεί το μυστικό πίσω κάθε επιτυχημένο έργο της.

Όλα τα μέλη της ομάδας διαθέτουν ξεχωριστά ταλέντα, και συνεργάζονται αρμονικά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Με αίσθημα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ευθύνης για τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί συγχρονίζονται για να επιτευχθεί ο στόχος που μας έχετε θέσει γρήγορα και αποτελεσματικά.

more...

Εμπειρογνώμονες από κάθε τομέα του σχεδιασμού της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής, της εσωτερικής διακόσμησης εργάζονται ομαδικά για την καλύτερη διαχείριση των έργων με εσάς ως τελικό αποδέκτη.

Κάθε μέλος της ομάδας μας εκφράζει ελεύθερα τις ιδέες και τις σκέψεις του ικανοποιώντας σε ατομικό επίπεδο την ανάγκη για συνοχή και έκφραση, ενώ συλλογικά συνεισφέρει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..

Εκθεσιακά περίπτερα, μοντέρνος σχεδιασμός

Αξιοπιστία και Διαχρονικότητα

Στην art and design group προσδιορίζουμε άμεσα την οικονομική απόδοση του επιχειρηματικού σας σχεδίου και θέτουμε προδιαγραφές ποιότητας που επιδρούν θετικά στην αύξηση της αξιοπιστίας μας.

Εξάλλου η πορεία της επιχείρησης μας, αλλά και η επιτυχία των επιχειρήσεων με τις οποίες έχουμε συνεργαστεί εδώ και αρκετά χρόνια αποδεικνύει τη διαχρονικότητα του έργου μας. Μοιραστήκαμε τις ανάγκες τους και αναζητήσαμε λύσεις που εν τέλει άντεξαν και συνεχίζουν να αντέχουν στον χρόνο.

more...

Δεσμευόμαστε, ακόμη να υλοποιούμε και τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για το έργο που έχετε φανταστεί…

Σας παρουσιάζουμε τις ιδέες μας για την ανακαίνιση του χώρου σας και θέτουμε γερές βάσεις για το έργο που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε.

Εμπιστευτείτε μας για την ανακαίνιση σπιτιού σας, του καταστήματος σας, της επιχείρησης σας.