Ενα διώροφο εκθεσιακό περίπτερο κυριαρχεί στην οπτική κάθε εμπορικής έκθεσης από όλες τις γωνίες και αποστάσεις και είναι αδύνατο να αγνοηθεί από τους επισκέπτες, γίνετε προορισμός για τους παρευρισκόμενους στην έκθεση, προβάλλει το εμπορικό σας σήμα και απεικονίζει την
εταιρία σας ως ηγέτη του κλάδου.

Η ενσωμάτωση μιας δομής διώροφου περιπτέρου /double-deck booth ήταν ύψιστη προτεραιότητα σχεδιασμού για την art and design group προσαρμοσμένη οχι μονο στα custom αλλα και στα ενοικιαζόμενα εκθεσιακα περίπτερα παρέχοντας απαράμιλλη αισθητική.

  • Προσφέρει μια στιβαρή, αρθρωτή και ανθεκτική κατασκευή, μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί όσες φορές χρειάζεστε στις διάφορες εμπορικές εκθέσεις σας.
  • Μεγιστοποιεί το συνολικό εκθεσιακό χώρο, χωρίς να αυξάνει το αποτύπωμα των τετραγωνικών μέτρων.
  • Εχει ένα εντυπωσιακό άνω κατάστρωμα 6χ4μ και το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει ιδιαίτερες συναντήσεις με πελάτες που δημιουργούν μια εμπειρία VIP ή ένα ιδιωτικό coctail party.
  • Παρέχει πολλαπλές εφαρμογές marketing προβολής της επωνυμίας σε κάγκελα, μπαλκόνια, δάπεδο, οροφές.
  • Επεκτείνει τις δυνατότητες για φωτιστικά, γραφικά video wall και οπτικές επιλογές.
  • Διευκολύνει τη δημιουργία ενός εσωτερικού χώρου μειώνοντας τις απαιτήσεις σε τετραγωνικά μέτρα και το καθιστά αρκετά οικονομικό.
  • Η διακόσμηση και ο εξοπλισμός με ελκυστική διάταξη προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας ανάλογα με την εμπορική έκθεση.

Καθε περίπτερο Double Deck είναι εγκεκριμένο και μπορεί να στηθεί σε εμπορική έκθεση αλλα και σε εξωτερικό χώρο. Παράλληλα υποβάλουμε λεπτομερή πιστοποιημένα σχέδια μηχανικής στους υπεύθυνους της εκάστοτε διοργάνωσης. Η αποκλειστική τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο περίπτερο Double Deck σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερες αναρτήσεις ενω οι διπλές βάσεις μπορούν να χειριστούν φορτία έως160 κιλά ανα μ2. Το ειδικό σχεδιαστικό μας τμήμα για τα εκθεσιακά περίπτερα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ενα εντυπωσιακό διώροφο περίπτερο και θα συντονίσει τη δημιουργία και την αποσυναρμολόγηση του.