Η άνεση και η κίνηση που αποζητά κανείς από ένα ζευγάρι παπούτσια μεταφέρθηκε από την ομάδα της Art & Design Group ευρύτερα στα καταστήματα πώλησης υποδημάτων SSN Smart shoes. Τα δυο αυτά καταστήματα αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα, στο ισόγειο και στο πατάρι και συνδέονται με μεταλλική σκάλα.

Η δυναμική της ρευστότητας προσδίδεται στο χειροποίητο κλιμακοστάσιο σχεδιασμένο προοπτικά από χάλυβα, ενώ ταυτόχρονα καλεί τον επισκέπτη να περιηγηθεί και να ανακαλύψει το πάνω επίπεδο. Την ίδια δυναμική ακολουθούν τα σταντ προβολής για παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ και τα ειδικά διαμορφωμένα φωτιστικά σώματα που διαχέουν το φως στα προϊόντα. Οι καμπύλες και κυκλικές μορφές που χρησιμοποιούνται στα φωτιστικά, στο χώρο του ταμείου/ reception, στα ράφια και στα σταντ στο ένα κατάστημα μοιάζουν να ακολουθούν την ίδια λογική με τα σπασίματα και τις ζιγκ-ζαγκ μορφές που χρησιμοποιήθηκαν στο άλλο κατάστημα.
Ποιο συγκεκριμένα στο κατάστημα των Πατησίων ο κεντρικός διάδρομος εισόδου απέκτησε ύστερα από την ανακαίνιση “σπασίματα” από υαλοστάσια που διαμορφώνουν δεξιά και αριστερά μεγάλη βιτρίνα. Με αυτό τον τρόπο διαθέτει μεγαλύτερο τμήμα προβολής και παρακινεί τον επισκέπτη να εισέλθει στο εσωτερικό. Το σήμα της εταιρείας με αυτοφωτιζόμενα γράμματα τοποθετήθηκε πάνω από την περιοχή του ταμείου στο βάθος του καταστήματος και στο κεντρικό τμήμα της βιτρίνας στη πρόσοψη.

Project:  Shoe store
Location: Νέα Ιωνία & Πατήσια, Αττική, Ελλάδα
Date: 2006
Scope: Μελέτη, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Οργάνωση, Κατασκευή εξοπλισμού –επίπλων, φωτιστικών, κατασκευή δομικών στοιχείων, Μελέτη φωτισμού, Διαμόρφωση βιτρίνας, Επίβλεψη.