Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του Beer & Beer που αποτελεί μια κάβα ποτών μπύρας και κρασιών στην Ερυθραία, ανέλαβε εξ ολοκλήρου η ομάδα της Art & Design Group. Η κάβα αντιπροσωπεύει την μπύρα της HB (Hofbrau Munchen) οπότε η διακόσμηση έπρεπε να συμφωνεί με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ως brand.

Ο χώρος της βιτρίνας, τα σταντ προώθησης, το ταμείο και ένα μπαρ για την παρουσίαση και την δοκιμή γεύσεων μελετήθηκαν και κατασκευάστηκαν προσεχτικά από την ομάδα μας. Σκοπός μας ήταν η λειτουργικότητα και η μέγιστη δυνατή προώθηση της επιχείρησης. Επίσης εκτός από τους πάγκους εξυπηρέτησης, οι ραφιέρες, τα σκαμπό και τα φωτιστικά σώματα  κατασκευάστηκαν ειδικά για το κατάστημα. Οι πάγκοι επενδύονται με μεγάλα ακατέργαστα κομμάτια κορμού και οι ραφιέρες είναι κατά κύριο λόγο κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο.
Το υψηλότερο τμήμα των τοίχων επενδύθηκε από ταπετσαρία με σύνθεση εικόνων είτε από τις μακέτες διαφήμισης είτε από τις  εγκαταστάσεις των εργοστασίων και την διανομή της HB μπύρας.

Project:  Cellar
Location:  Ερυθραία, Αττική,  Ελλάδα
Area: 42τμ
Date: 2010
Scope: Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Οργάνωση Κατασκευή εξοπλισμού, , διαμόρφωση βιτρίνας, Γραφιστική σχεδίαση, Μελέτη φωτισμού, Επίβλεψη.