Το ζήτημα της αλλαγής, της ανανέωσης, του κάλλους είναι στο προσκήνιο ενός  κομμωτηρίου καθημερινά. Το Demi- hair salon, λοιπόν, σχεδιασμένο από την Art & Design Group θελήσαμε να αποπνέει μια σύγχρονη νότα, την τάση για ανανέωση και ευελιξία και να σηματοδοτεί την μόδα.
Τα σύγχρονα στοιχεία και υλικά, ο προσεχτικά μελετημένος φωτισμός, σε συνδυασμό με την δυνατότητα εύκολης μετακίνησης και προσαρμογής/μεταβλητότητας των αντικειμένων στο χώρο δημιουργούν ένα χώρο λειτουργικό και ένα καλαίσθητο περιβάλλον.
Διαμορφώθηκαν έξι θέσεις εργασίας με σταντ/μονάδες εξυπηρέτησης που ο καθένας διαθέτει χειροποίητα κατασκευασμένο κεντρικό καθρέπτη, το  περίγραμμα του οποίου αποτελεί μια πιο ακανόνιστη μεταλλική φόρμα. Ειδικά κατασκευασμένοι μεντεσέδες στα πλαϊνά περιστρέφουν δυο επιμέρους καθρεφτάκια για περιμετρική οπτική της διαδικασίας και του αποτελέσματος. Κατασκευάσαμε ένα ιδιαίτερο nail bar που με τη χρήση περσίδων διαχωρίζει οπτικά των χώρο προσδίδοντας του την αίσθηση της ιδιωτικότητας.
Στην βιτρίνα τοποθετήθηκε ένα χειροποίητο σταντ προώθησης και προβολής  προϊόντων περιποίησης και extensions.
Η καμπύλη μορφή των μεταλλικών διακοσμητικών κατασκευών της πρόσοψης προκύπτουν από την αίσθηση της κίνησης και των κυματισμών των μαλλιών.

Project:  Hair Salon
Location:  Αχαρναί, Αττική, Ελλάδα
Area:  60 τμ
Date: 2006
Scope: Μελέτη, Εσωτερική Διακόσμηση, Σχεδιασμός και Κατασκευή εξοπλισμού –επίπλων, φωτιστικών, Μελέτη φωτισμού, Διαμόρφωση βιτρίνας, Γραφιστική σχεδίαση, Επίβλεψη.