Το Κελάρι αποτελεί μια κάβα μπύρας ποτών και κρασιών στις Σπέτσες που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την ομάδα της Art & Design Group. Ο χώρος παραπέμπει στις παλιές αποθήκες με την χαρακτηριστική αψίδα στο ταβάνι και κατά την ανακαίνιση στοχεύσαμε σε ένα πιο σύγχρονο  και ταυτόχρονα λειτουργικό design.

Στην πρόσοψη του κτιρίου η βιτρίνα, που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος, και η είσοδος έχουν ανακαινιστεί. Μια ειδικά κατασκευασμένη ξύλινη επιγραφή με το λογότυπο σηματοδοτεί το Κελάρι.
Στο εσωτερικό μαύρες χαλύβδινες ραφιέρες δεξιά και αριστερά και μια γόνδολα από μαόνι διαμορφώνουν δυο κεντρικούς διαδρόμους. Επιμέρους κινητά μαύρα μεταλλικά σταντ προβολής και προώθησης για κρασιά, μπύρες και ποτά κατασκευάζονται και τοποθετούνται στον χώρο. Μια κατασκευή με κουρμπαρισμένα φύλλα χάλυβα  4χιλ χρησιμεύει στην οριζόντια τοποθέτηση μπουκαλιών. Ενώ μια διάτρητη ντουλάπα από ατσάλινο πλέγμα προστατεύει και αναδεικνύει ταυτόχρονα τα ακριβά αλκοολούχα ποτά. Ένας πολυέλαιος με γυάλινα μπουκάλια τοποθετημένος  στο κεντρικό μπροστινό τμήμα του καταστήματος τραβά την προσοχή  των περαστικών  Η τοιχοποιία επιχρίεται από σοβά ελεύθερης σχεδίασης με οριζόντιες γραμμές που τονίζουν την προοπτική του χώρου.

Project:  Cellar
Location:  Σπέτσες, Αττική,  Ελλάδα
Area: 32 τμ
Date: 2011
Scope: Μελέτη, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση,  Σχεδιασμός και Κατασκευή εξοπλισμού –επίπλων, φωτιστικών, Μελέτη φωτισμού, Διαμόρφωση βιτρίνας, Επίβλεψη.