Την εσωτερική αρχιτεκτονική ενός διαμερίσματος για ένα νεαρό ζευγάρι στο Γαλάτσι ανέλαβε η. Art & Design Group. Από την πρώτη συνάντηση μας έθεσαν σαν στόχο να διαμορφώσουμε ένα χώρο που να νιώθουν ελευθερία και ευρυχωρία καλύπτοντας  επαρκώς όμως και τις βασικές καθημερινές ανάγκες του.

Καταλάβαμε ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να αγαπήσουν τα φανταχτερά  έπιπλα και διακοσμητικά και το όνειρο τους είναι να ζουν σε ένα σπίτι με έξυπνα και αξιόπιστα  έπιπλα Η ομάδα της  art and design group μελέτησε τη στάση ζωής τους και προσέγγισε την ανακαίνιση του διαμερίσματος και την κατασκευή των επίπλων, με ελεύθερη σύνθεση.  Το  σπίτι, είναι ανοιχτό για τις συχνές επισκέψεις φίλων και συνδυάζει  την αγάπη για τη ζωή την οικογένεια και την εργασία Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια ενιαίο χώρο καθιστικού τραπεζαρίας ενώ στην είσοδο δημιουργήσαμε  χώρο εργασίας-γραφείου με την κατασκευή ενός λευκού κυκλικού πάσου. Η μασίφ ξύλινη διακοσμητική πόρτα επανακαθιστά την χρήση της και μετατρέπετε στο τραπέζι φαγητού για τις εορταστικές συναντήσεις.

Η εργονομία της κουζίνας με την εξοικονόμηση του λειτουργικού χώρου, συνδυάζεται με την απλότητα της κατασκευής. Η καθημερινή τραπεζαρία, δίπλα στο χώρο της κουζίνας, όπως και τα ντουλάπια κατασκευάστηκαν από την art and design group με φυσικά υλικά -άσπρο ξύλο και μεταλλικές λεπτομέρειες. Διαπίστωσαν  πόσο εύκολα μπορεί η ομάδα της Art & Design Group να αλλάξει τα στερεότυπα/πρότυπα και μας εμπιστεύτηκαν.

Project: Διαμόρφωση καθιστικού & κουζίνας
Location: Γαλάτσι, Αττική, Ελλάδα
Area:  100τμ
Date:  2000
Scope: Σχεδιασμός, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, εικαστική σύνθεση, Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλου Κατασκευή δομικών στοιχείων, Μελέτη φωτισμού