Το ΑΜΠΑΡΙ αποτελεί έναν φιλόξενο χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης στις Σπέτσες, ανάμεσα στα στενά παραδοσιακά σοκάκια. Η πολυσύχναστη περιοχή και το έντονο στοιχείο της θάλασσας αποτέλεσε έμπνευση κατά την ανακαίνιση του. Τα χειροποίητα έπιπλα, οι ιδιαίτερα σχεδιασμένες κατασκευές και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός από την ομάδα της Art & Design Group σε ταξιδεύουν στο εσωτερικό ενός αμπαριού πλοίου. Οι μορφές και τα χρώματα των χειροποίητων αντικειμένων όπως τα καθίσματα, τα τραπέζια, το μπάρ, τα ράφια, τα φωτιστικά, συνδυάζουν τη ποιότητα με την αρμονία,

     Στο εξωτερικό του εστιατορίου/ μπυραρίας διαμορφώθηκαν μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν την οπτική επικοινωνία με το εσωτερικό και χρησιμεύουν ως πασάκια με μια σειρά από σκαμπό. Ο πειρατής που στέκει επιβλητικά στην κεντρική γωνία κρατώντας το μενού του καταστήματος είναι μια ευφάνταστη δημιουργία που σε προϊδεάζει για το ύφος του μαγαζιού και σε κατευθύνει με τις ταμπέλες. Στο λογότυπο και σε επιμέρους τμήματα των επίπλων χρησιμοποιήθηκε χάλυβας ζωγραφισμένος και κομμένος στο χέρι. Διαθέτουν ξύλινα τμήματα από μασίφ ξύλο πεύκου με ειδική επεξεργασία παλαίωσης. Η ξύλινη κατασκευή στο ταβάνι με τους τροχούς σε κίνηση ,τα κυματιστά μεταλλικά τμήματα πάνω από τα ανοίγματα και η σύνθεση των επιμέρους φωτιστικών που κατεβαίνουν από την οροφή σχεδιάστηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο και συμπλήρωσαν την αρμονική ατμόσφαιρα. Η κατασκευή του μπάρ από βαπορίσιο χάλυβα και μασίφ ξύλο, με έντονες χρωματικά οριζόντιες λωρίδες θυμίζει τμήμα πλοίου. Ο ψυκτικός θάλαμος η περίτεχνη κατασκευή της ποτηριέρας και η κατασκευή κάνουλας draft είναι μέρος του εξοπλισμού που σχεδίασε και κατασκεύασε η ομάδα της Art & Design Group.

Project:  Beer house- Café- music-Bar
Location: Σπέτσες, Αττική, Ελλάδα
Area: 115 τμ
Date: 2011
Scope: Μελέτη ,Σχεδιασμός, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Σχεδιασμός& κατασκευή Επίπλων- Εικαστικών, Μηχανική κατασκευή  οροφής- φωτιστικών, Προγραμματισμός- Οργάνωση,Επίβλεψη.