Η Art & Design Group ανέλαβε την κατασκευή τη διαμόρφωση και τον εξοπλισμό εσωτερικού χώρου συνολικής έκτασης 250 τ.μ. στον δεύτερο όροφο των εγκαταστάσεων της εταιρείας BDF Beiersdorf Hellas. Ο διαμορφωμένος χώρος πολλαπλών χρήσεων περιλαμβάνει τραπεζαρία και bar, εξοπλισμένα με πάσο και σκαμπό, και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί καθημερινά όλο το προσωπικό της εταιρείας για café και lounge, συναντήσεις στελεχών, εορταστικές εκδηλώσεις και δεξιώσεις.

Ο χώρος αναπτύσσεται βαθμιαία, ξεκινώντας από την είσοδο, όπου ο διάκοσμος προσδιορίζει  και αναδεικνύει την φιλοσοφία της εταιρείας. Εκεί δεσπόζει γλυπτό σύμπλεγμα από χάλυβα, ειδικά σχεδιασμένο για την BDF με αναφορά στο διαχρονικό προϊόν της Nivea, ως σύμβολο ομορφιάς και υγείας για τον άνθρωπο.

Σε ότι αφορά τη διαρρύθμιση του χώρου, αποφασίστηκε ότι οπτικά και κατασκευαστικά η ενιαία χρήση του είναι η καταλληλότερη. Τοποθετήθηκαν 18 τραπέζια και 100 καθίσματα, διαμορφώθηκαν πάσο και σκαμπό, καθιστικά με καναπέδες, καθώς και δύο bar και salad bar. Η προσεκτική επιλογή χρωμάτων, φωτισμού και εικαστικών στοιχείων δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Την διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν τα στοιχεία γλυπτικής, αποκλειστικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Art & Design Group για την BDF.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη μελέτη και την ανακατασκευή της οροφής από συνεχόμενα πάνελ, διακοσμημένα με το λογότυπο της Nivea.

Project: Restaurant-Café- Αίθουσα εκδηλώσεων
Location: Γέρακας, Αττική,  Ελλάδα
Area: 250 τμ
Date: 2008
Scope: Αρχιτεκτονική, Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Μελέτη φωτισμού, Κατασκευή επίπλων