Εκθεσιακά περίπτερα

Το διώροφο‘’double deck’’εκθεσιακό περίπτερο της εταιρίας BACKEM  Αφοι Τουντόπουλοι που δραστηριοποιείται στους κλάδους των πρώτων υλών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής έγινε δημοφιλές στους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης ΑΡΤΟΖΑ 2019.

Η ομάδα της art and design group ανέλαβε την μελέτη τον σχεδιασμό και την κατασκευή του εκθεσιακού περιπτέρου συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, την καινοτομία και τη χρήση της καινούργιας τεχνολογίας.

Σχεδιάσαμε το  περίπτερο της εταιρίας  διώροφο ‘’double deck’’ για να διαθέτει  τη μέγιστη χρήση του χώρου και να ενσωματώσει τέλεια υποδοχή , σαλόνι  ιδιωτικό χώρο, παρουσίαση των chef, demo, bar δημιουργώντας μια εμπειρία VIP.

Η καταπληκτική σκάλα παρέχει μια διαφορετική άποψη του χώρου. Η δομή της όμορφα σμιλευμένη διαδραματίζει λειτουργικό και αισθητικό ρόλο.

Προσθέσαμε την εξαγωνική κατασκευή του μύλου για την παρουσίαση των chef με μασίφ ξύλινους πάγκους, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, εντυπωσιακά γραφικά και φωτιστικά Led.

Ο χώρος συνάντησης στην κορυφή του καταστρώματος εξασφάλισε την ιδιωτικότητα των συναντήσεων, ενώ στο ισόγειο οι τέσσερις περιοχές επίδειξης πωλήσεων, και ένα έντονα φωτισμένο σαλόνι βοήθησαν  το προϊόν και το μήνυμα της εταιρίας να λάμψουν για τους υποψήφιους πελάτες.

Η συνεργασία μας με τον εκπρόσωπο της εταιρίας backem κ Τουντόπουλο  και η δεξιότητα μας να καινοτομούμε στο σχεδιασμό και την κατασκευή παρουσίασε ένα μοναδικό custom made εκθεσιακό περίπτερο.