Ανακαίνιση εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου και πρόσοψης.

Η ομάδα της art and design group μελέτησε και  σχεδίασε την αρχιτεκτονική  του εσωτερικού χώρου και της πρόσοψης του διορόρου κτιρίου που στεγάζονται τα  γραφεία της εταιρίαςeverytime-estates

Η βασική  ιδέα της ανακαίνισης ήταν να δημιουργήσουμε ένα χώρο εισόδου που να καλωσορίζει τους πελάτες σε ένα φιλικό περιβάλλον, αποκαλύπτοντας ένα διαχρονικό και κομψό εσωτερικό.

 Η ευελιξία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία σχεδιασμού, και επικεντρώθηκε εξίσου στην ενίσχυση της αισθητικής  για να προσελκύσει τους πελάτες αλλα και στην τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και χωροταξίας καθιστώντας το χώρο ελκυστικό για τους εργαζόμενους.

 Η επέμβαση στην πρόσοψη ακολουθεί ένα δημιουργικό επιχειρηματικό περιβάλλον που εμπνέει την ηρεμία και την πληρότητα, την τέχνη, και τη δημιουργικότητα.

 Μέσω απλών υλικών αλλαγών και χρωματικής επέμβασης η ομάδα σχεδιασμού  της art and design group δημιούργησε  ευέλικτους χώρους εργασίας  και  χώρους για ιδιωτικές συνομιλίες (meeting room)

Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει μια ισορροπημένη προσέγγιση στην ανοιχτή εργασία γραφείου, υποστηρίζοντας την ισχυρή εταιρική κουλτούρα και την ταχεία ανάπτυξη της εταιρίας.

Επιλέξαμε για τη διακόσμηση τα κατάλληλα έπιπλα, εικαστικά(art items) αντικείμενα τέχνης και μελετήσαμε τη σωστή χρήση του φωτισμού που θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικός στον εργασιακό χώρο.