Η εταιρεία BTC ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ είναι μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στην ελληνική επικράτεια η οποία δραστηριοποιείται έντονα σε διάφορους τομείς του εμπορίου, με σημαντικότερη αυτή των μηχανημάτων για την ανακύκλωση μετάλλων scrap.

Η Art & Desing Group έπρεπε να προβάλει εκτός από την κύρια δραστηριότητα της και όλες τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία στους πελάτες της. Μελετήσαμε το προφίλ της εταιρίας και σχεδιάσαμε το περίπτερο της για την έκθεση VERDE-TEC 2018 με εντυπωσιακά στοιχεία, αρμονία χρωμάτων, λογότυπα και γραφιστικά που προβάλουν το brand της εταιρίας. Για την εξυπηρέτηση και την άνεση των επισκεπτών, στον εξοπλισμό του περιπτέρου προστέθηκε bar και workstation επιτυγχάνοντας έτσι τον στόχο της εταιρίας για άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στις απαιτήσεις του πελάτη και παραδώσαμε το project έγκαιρα αφήνοντας άνεση στην πελάτη για την τοποθέτηση των μηχανημάτων.

Art & Design Group:  μελέτη σχεδιασμός 3D, visual design, κατασκευή, τοποθέτηση εκθεσιακού περιπτέρου της εταιρίας BTC ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ