Σχεδιασμός γραφείου

Η ομάδα της Art & Design Group ανέλαβε εξ ολοκλήρου την διακόσμηση και ανακαίνιση  επαγγελματικού χώρου γραφείων και  σχεδίασε ιδιαίτερες κατασκευές και διακοσμητικές εφαρμογές για να προβάλλει την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Σε χώρο 100m2 οριοθετήσαμε αρχικά, τον χώρο της εισόδου και σχεδιάσαμε την υποδοχή και το καθιστικό, Στην αίθουσα  κυριαρχεί το λευκό χρώμα, ενώ το πορτοκαλί βρίσκεται σε μικρότερη ποσότητα χαρίζοντας αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας  στους πελάτες. Ακολουθεί ο χώρος γραφείων με επαρκή αριθμό καθισμάτων  τονίζοντας ένα κλίμα συνεργασίας .ενώ σύγχρονα υλικά και μεταλλικές επιφάνειες δημιουργούν ελκυστική ατμόσφαιρα.

Οι επιφάνειες των γραφείων είναι τοποθετημένες πάνω σε ένα κεντρικό ντουλάπι, που εξασφαλίζει αποθηκευτικό χώρο για τη οργάνωση του εξοπλισμού των εργαζομένων. Το χαρούμενο και φωτεινό κίτρινο χρώματα των επίπλων  συνδυάστηκε με το άσπρο διακοσμητικό τουβλάκι ,δημιουργώντας έναν ιδανικό  χώρο εργασίας που βοηθά στη μείωση του στρές και ενισχύει την δημιουργικότητα.

Απαραίτητος  ο χώρος συνεδριάσεων, προδιαθέτει θετικά τους πελάτες με τα ξύλινα πάνελ στην τοιχοποιία και την minimal διακόσμηση. Διαχωριστικά πάνελ κομμένα περίτεχνα και  διακοσμητικά μοτίβα συμπληρώνουν τη διακόσμηση του χώρου των γραφείων, και ταυτόχρονα, κατ απαίτηση του επιχειρηματία, διαχωρίζουν οπτικά  το γραφείο που διαχειρίζεται υποθέσεις που απαιτούν την αμέριστη προσοχή.

Επαρκής φυσικός φωτισμός και εναλλακτικές πηγές φωτισμού τοποθετημένες σε κατάλληλα σημεία, διαφοροποιούν την ατμόσφαιρα του γραφείου .κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Project: Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου γραφείων
Date: 2016
Scope: Εσωτερική αρχιτεκτονική, Διακόσμηση, Βιομηχανικός σχεδιασμός, Σχεδιασμός επίπλων, φωτιστικών και διακοσμητικών