Η σχεδιαστική πρόκληση επικεντρώνεται σε δύο κύριους στόχους: πως θα ενσωματώσουμε στον χώρο της εισόδου της εταιρίας διακριτή ζώνη εργασίας, εξυπηρέτησης πελατών, προβολής και παρουσίασης των προγραμμάτων, και να διατηρήσουμε την αξιοπιστία της AXA ασφαλιστικής εταιρίας.

Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες πόσο αρμονικά το μινιμαλιστικό στυλ του κτιρίου ,συνεχίστηκε στο εσωτερικό της εισόδου, στο χώρο της reception,  δημιουργώντας τον επιθυμητό χώρο εργασίας και πληροφόρησης  προσελκύοντας τον επισκέπτη.

Η σχεδιαστική λύση της art and design group αντιμετώπισε αυτές τις δύο απαιτήσεις μέσω ενός μοναδικού μοντέρνου και μινιμαλιστικού σχεδιασμού.

Ο χώρος είναι κατασκευασμένος αφαιρετικά ως δύο καθαρά ορθογώνια αντικείμενα,  του ξύλινου διαχωριστικού πάνελ και του λευκού λακαριστού γραφείου-info counter.

Επικρατεί, ελάχιστος αριθμός διαφορετικών χρωμάτων και απλότητα στις επιφάνειες οι οποίες προβάλλονται πάνω σε ξύλινο πάτωμα και ανάμεσα τους λευκά σκαμπό.

Στο γραφείο που θα χρησιμοποιείται ως βάση ενημέρωσης των πελατών και επισκεπτών, ενσωματώσαμε βάσεις για tablet  smart phones με ασφαλιστικά συστήματα  επιτυγχάνοντας να καλυφθούν τα καλώδια.

Η  υλοποίηση των σχεδίων έγινε από το τεχνικό μας τμήμα καθώς και η τοποθέτηση, ενώ το γραφιστικό τμήμα ανέλαβε την μακέτα.

Project:  Διαμόρφωση της Εισόδου των Κεντρικών Γραφείων της Axa
Location: Αθήνα ,Κέντρο
Date: 2014
Scope:Βιομηχανικός σχεδιασμός ,Κατασκευή και Τοποθέτηση